Salons de Bock is de Microdermabrasie specialist van Geleen en omstreken

Huidtherapeute Salons de Bock is gespecialiseerd in het verbeteren van uw huid met Microdermabrasie. We zijn uiteraard ANBOS gecertificeerd en hebben opleidingen gevolgd op HBO niveau. Wij hebben een compleet programma aan Microdermabrasie behandelingen. Hierdoor krijg je de meest optimale Microdermabrasie behandeling voor jouw specifieke huid. Voor iedere huidconditie is er wel een Microdermabrasie behandeling, zelfs voor de gevoelige huid. Door vooraf uw huid goed te analyseren passen wij de behandeling aan zodat deze een optimaal resultaat zal geven bij u.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelingen met snel een mooie resultaat! U kunt Microdermabrasie als een eenmalige behandeling ondergaan maar het beste is om een programma te volgen voor een nog beter resultaat.
Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid gepeeld wordt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe huid. Een hele gladde en schone huid. Dit is perfect voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid. Zoals omschreven bij het hoofdstuk acne zijn oa huidschilfers ( de dode hoornlaag ) de oorzaak van acne. Microdermabrasie verwijderd deze op een hele mooie gelijkmatige pijnloze manier. In de salons zie ik ook vrouwen boven de 40 jaar met acne. Een behandeling per 3 maanden !! is vaak al voldoende om een “explosie “van puistjes ( pustels en papels ) te voorkomen. Thuis gebruikt men dan de Ampoule purifying effect .

Microdermabrasie en jouw huid

Doordat we met Microdermabrasie de dode huidcellen verwijderen , hebben werkstoffen nog meer effect op uw huid. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen verbeterd de doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van de nieuwe cellen. Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de huidverjonging. De huidcellen worden gestimuleerd om weer sneller te delen , te vernieuwen ! De poriën zullen minder grof worden en de pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes worden minder. Hierdoor zal de huid er veel mooier uit gaan zien.
Het is een uitzonderlijke en geavanceerde behandeling tegen huidveroudering, uw fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk minder, het heeft een positief effect op de poriën en comedonen (zwarte puntjes). Ook wordt de huid minder dof en vet. Onregelmatigheden in de huid zoals pigmentatie, littekens en acnéletsels worden gecorrigeerd. Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorg. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig. Ongeacht uw huidtype of huidskleur is Microdermabrasie toe te passen. We mogen Microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van onze schoonheidssalon rekenen

MICRODERMABRASIE IN ONZE SALON

De aluminium oxide korrels die wij gebruiken tijdens de behandeling worden na iedere behandeling weg gegooid en nooit her gebruikt !!
De korrels zijn mooi rond en glad, waardoor er geen wondjes en of irritaties ontstaan.
De korrels zijn vrij van ijzeroxide.

Microdermabrasie Acne
Aanbieding 8 weken € 532,- i.p.v. € 558,-

2x microdermabrasie 6x ELOS behandeling 3x Sothys behandeling Korting van 10% op alle producten zoals, wasgel, crèms en maskers)

Het vervolg op uw Microdermabrasie behandeling

Door onze ervaring en professionele apparatuur is het niet pijnlijk om een Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Het is mogelijk dat de huid er na de behandeling een beetje rood uitziet, omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit is echter heel snel weer weg.
Na de Microdermabrasie behandeling is het belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen. Wij geven u advies in de producten die u het beste kunt gebruiken. Doordat de hoornlaag van uw huid is verwijderd worden de werkzame stoffen uit onze producten beter opgenomen.
Ook is je huid iets gevoelige voor bijvoorbeeld zonlicht en andere stoffen. Het is daarom belangrijk om op te passen met zonlicht. Maar wij voorzien u uiteraard met alle informatie die u nodig heeft vooraf en na de behandeling.