Ontharen van borsthaar bij vrouwen met ELOS

Tijdens een periode van hormoon verandering zoals een zwangerschap of menopauze zijn ongewenste borstharen bij een vrouwen een veel voorkomend probleem. Borsten ontharen doen we vrij regelmatig bij vrouwen. Borsthaar zit meestal rond de tepels, maar kan ook tussen de borsten of op de borst voorkomen. Deze donkere hormonale haren zorgen voor vermindering van het zelfvertrouwen. Altijd rekening houden met de keuze van de kleding, ontwijken van het zwembad. Enfin daar is verder geen uitleg bij nodig.
Salons de Bock beschikt over de allernieuwste, medische gecertificeerde ELOS techniek welke een perfecte uitkomst biedt voor het definitief verwijderen van de haren. Onze behandelingen zijn snel en discreet. Scheren mag gedurende de hele behandelperiode, maar harsen of epileren mag dan niet..ook zonnebaden of zonnebank mag niet tijdens de hele periode van behandeling ( of bedekken met spijkerstof of regelmatig insmeren met een zonnebrandcrème , hoge factor 30 of 50 ).
De haarzakjes die met harsen mee worden uitgetrokken zijn nodig om het licht op de juiste plek in warme te laten omzetten, en zo op de juiste “ haargroei ”-plek de verbranding te laten plaats vinden. Zo gaan ook de haren mooi in het grootst mogelijke aantal in de “groeifase “van de haar. Het soort haar wat bereikt wordt door het flits licht . Dus ook het beste resultaat bij iedere behandeling.
Wij bieden u behandelingen in een discrete omgeving. Onze volledig gekwalificeerde specialist Miranda de Bock kan ontharen op een geschikte tijd, zoals na het werk of in je lunchpauze. Dus wilt u zich ontdoen van uw borsthaar reserveer NU uw afspraak bij Salons de Bock!
Borst ontharen met ELOS

haar verwijderen van borsten

Hoe lang duurt het en wat kost het?
Het permanent verwijderen van de borstharen duurt slechts een tiental minuten per behandeling. De haren mogen kort gemaakt zijn van te voren ( stoppeltje is voldoende haar ), dan wordt de plek met contact gel ingesmeerd en het lampje van ongeveer 2 cm op iedere plek een paar seconde op de huid gezet voor een “flits “.
De kosten zijn afhankelijk van de grote van het te behandelen gebied. En van het aantal gebieden welke u laat behandelen, hoe meer gebieden hoe goedkoper per gebied. Een gratis advies gesprek op afspraak zal hierin meer duidelijkheid geven.

Hoeveel behandelingen zullen nodig zijn?
Ongewenst borsthaar verwijderen zal een paar sessies nodig hebben, afhankelijk van uw haarkleur en huidtype. We werken met de allerbeste ELOS apparatuur waardoor we 1 behandelingen per 4 tot 6 weken kunnen uitvoeren. Er zal iets van resultaat zeker zichtbaar zijn na 2 of 3 behandelingen. Kale plekjes, of dunnere haren. Vaak is het merkbaar aan de afnemende frequentie van het scheren.

Hoe werkt borst ontharen?
Het maakt niet uit hoeveel je harst of scheert, de haren zullen terugkomen. We kunnen al uw borsthaar permanent verwijderen met iets genaamd fotothermolyse. Het gaat om het omzetten van licht-energie in warmte met ons speciale ELOS apparaat. Door deze warmte wordt het haarzakje beschadigd waardoor na verloop van tijd geen haar meer kan groeien.

Werkt het ontharen met ELOS op alle lichaamsdelen?
ELOS ontharen kan niet alleen het borsthaar verwijderen, het kan gebruikt worden op de armen, benen, rug, borst, gezicht, handen en voeten.

Zal borst ontharen pijn doen?
U zult enigszins warmte voelen tijdens de behandeling. De plekjes waar de haren wat dichter bij elkaar staan wordt meer warmte gevoeld dan daar waar de haren heel diffuus verspreid staan. Dat is ook logisch wanneer u zich bedenkt dat het de haar in de groeifase is, waar het licht omgezet wordt in warmte om te kunnen verbranden. Zou er geen haartje staan in de groeifase, voelt het dus ook niet aan als warmte, en doet het licht niets, en verdwijnt weer.
Het is dus ook heel belangrijk om deze huid niet bloot te stellen aan zonlicht. Er ontstaat dan pigment in de huid.
Het licht gaat dan niet de huid voorbij richting haarzakje om het pigment in de bulbus op te zoeken en om te zetten in warmte, maar het licht gaat in het pigment van de huid al veranderen in hitte. Dat zou brandblaren kunnen veroorzaken ! De reden dat dit niet gebeurd als de warmte bij het haarfollikel ontstaat is dat het bovenste huidlaagje vele malen dunner is en gevoeliger voor hitte dan dieper in de huid. Ook liggen er boven in de huid uiteinden van receptoren ( zenuwuiteinden van gevoels zenuwen ), die het vele malen gevoeliger maakt dan wanneer het licht dieper in de huid wordt omgezet in warmte.
Zonlicht kan na de behandeling pigmentvlekken veroorzaken, dit komt doordat door de verbranding van de haarfollikel de pigment korrels niet meer mooi op hun plek liggen. Dit is na 2 weken weer hersteld. Dan is de verbrandde haar uit de follikel geduwd door de eigen huidceldeling. En kan de huid weer mooi egaal bruinen.

Wat zijn de voordelen van borsten ontharen met ELOS ?
Het verwijderen van haren op de borsten met ELOS is de meest effectieve ontharing techniek die vandaag de dag beschikbaar is. ELOS gebruikt geen chemicaliën en veroorzaakt geen vervelende ingegroeide haren!
ELOS ontharing van de borst kan geen schade veroorzaken aan het borstweefsel of klieren.

Waarom kiezen voor ontharen bij SALONS DE BOCK ?
We staan bekend om onze resultaten wat betreft permanent ontharen. We zijn eerlijk en discreet. Onze Praktijk in Geleen is comfortabel en privé en we gebruiken de nieuwste, gecertificeerde apparatuur voor de hoogst haalbare kwaliteiten.