Bovenlip, Bakkebaard en tussen de wenkbrauwen ontharen bij dames

Er zijn veel vrouwen die door hormoonschommelingen na een zwangerschap of de menopauze last hebben van ongewenst haar op de bovenlip. Deze hormonale haren zijn vaak hardnekkig en veroorzaken ongemak voor deze vrouwen. Bovenlip ontharen met onze verfijnde ELOS techniek is dé manier om van dit ongewenste haar af te komen.

Er zijn diverse manieren om uw bovenlip te ontharen of te bleken, ontharing crèmes, of harsen. Helaas zijn deze methoden niet prettig en ze veroorzaken vaak zwelling, roodheid, ingegroeide haren, brandwonden en soms zelfs blijvende littekens.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontharen met gebruik van de ELOS techniek. Deze behandelingen zijn snel, effectief en helpt je weer vol vertrouwen van het leven te genieten. Wij bieden de beste behandelingen in ontharing. Dus als je van de ongewenste haargroei af wilt, bel of mail gerust voor meer info.

Lip ontharing duurt slechts een paar minuten en we rekenen een vast tarief van slechts 35 euro. ( tenzij de een deel van de bovenlip niet meer behandeld hoeft te worden, dan is het goedkoper ) Ontharen met ELOS op het gezicht werkt zelfs bij zeer grof baardhaar en kan worden gebruikt voor wenkbrauwen en verminderen of verwijderen van bakkebaarden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het ontharen van mijn bovenlip?
Ongewenst gezichtshaar heeft een aantal behandelingen nodig, het aantal behandelingen hangt af van je huidtype en haarstructuur en zal worden besproken bij de eerste behandeling of afspraak. Maar uiteindelijk is het allerlaatste antwoord toch altijd dat het niet te voorspellen is , hoeveel behandelingen er nodig zijn. Het resultaat is bij de een al na 1 behandeling beginnend zichtbaar, de ander heeft 3 behandelingen nodig voor datzelfde resultaat. Er zijn uitzonderingen die met 1 of 2 behandelingen echt al goed genoeg resultaat hebben. ( een nabehandeling is dan wel te verwachten na half tot 2 jaar ). Maar dat is echt afhankelijk van de oorzaak van de haargroei. Bij hormonale schommelingen worden er nog steeds nieuwe haren aangemaakt door het lichaam, en ook die haarzakjes zullen eerst behandeld moeten worden voordat resultaat zichtbaar is. Dus duurt het langer voordat we kunnen stoppen met behandelen. Ik overleg altijd met u welke behandeling u het meest gunstig dan wel minst belastend is voor u. Desnoods switch ik naar elektrisch ontharen, of harsen. (bijvoorbeeld voor een vakantie of communie feest).

Hoe werkt bovenlip ontharen met ELOS?
Onze ELOS behandelingen werken met behulp van flitslicht. Door het flitsen komt er warmte vrij, deze warmte richt zich op de haarzakjes. Door die te beschadigen, stoppen de haren met groeien. Dit betekent dat harsen, epileren of bleken verleden tijd zal zijn!

Zal ELOS ontharing op de bovenlip werken bij mij?
ELOS ontharen werkt. Het maakt niet uit wat je huidskleur is of hoe grof je haar is, het gezichtshaar wordt fijner, lichter en verdwijnt uiteindelijk ! We adviseren om ieder jaar weer 1 of 2 behandelingen te herhalen, omdat er dan weer nieuwe haarfollikels actief kunnen zijn.

Werkt deze behandeling overal?
Ontharen met ELOS behandelingen kunnen gebruikt worden op alle gebieden van het gezicht en lichaam voor zowel dames als heren, met uitzondering van de oogleden.

Doet bovenlip ontharen pijn?
Bij Salons de Bock wordt alleen gewerkt met CE 11 gecertificeerde apparatuur. Onze ELOS apparatuur  is zeer krachtig en daardoor zal je veel minder behandelingen nodig hebben. We kunnen zeer gericht ontharen waardoor omliggende huid niet wordt beschadigd. Ons apparaat maakt ontharen zeker niet zeer pijnlijk om te ondergaan. Het gevoel van een tikje verdwijnt in minder dan een seconde, en ook achteraf is er niets meer van te zien of te voelen.

Waarom kiezen voor bovenlip ontharen door Salons de Bock?
Onze apparatuur staat bekend in de industrie als de beste in permanente ontharing. Wij ontharen discreet en maken gebruik van de beste beschikbare technologie. En u wordt behandeld door een huidspecialiste ( Miranda de Bock ) uit de kerngroep (ANBOS).

Dus met een vervolgopleiding van 4 jaar, en iedere 3 jaar de certificaten opnieuw ( Definitief Ontharen en Acne ), beoordeeld en behaald. ( sinds 1994 ).

Diploma bij U-Consutancy, (huidziektes, aandoeningen, litteken genezing etc).

Bezoekt regelmatig Symposiums en bijeenkomsten van de ANBOS ( algemene bond schoonheidsspecialistes ), om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke ontdekking in deze sector.

 

LASER OF IPL?

De behandeling wordt uitgevoerd met ELOS (IPL/ Bi polaire hoogfrequente energie). ELOS werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. ELOS is geschikt voor donkere haren op een lichte huid. Voor mensen met een gepigmenteerde huid, lichte en/of dunne haren.

 

WANNEER ZIE IK HET RESULTAAT?

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4 tot 6 weken tussenpauze. We adviseren 1 behandeling jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.

IS DE BEHANDELING VEILIG?

Deze behandeling bestaat al tientallen jaren en is veilig gebleken in de handen van een behandelaar met voldoende kennis en ervaring.

IS HET RESULTAAT BLIJVEND?

Er wordt niet meer gesproken over permanent ontharen, maar over duurzaam ontharen. Na een tijd kunnen zich nieuwe haarzakjes ontwikkelen. Soms is het dan ook nodig om bijvoorbeeld 1x per jaar een herhaalbehandeling te doen.

WAT GAAT VOORAF AAN EEN BEHANDELING?

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake vooraf waarbij het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald worden. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling.

Een ELOS-behandeling werkt op basis van pigment. Om deze reden is het belangrijk om 6 weken voor de behandeling niet meer te zonnebaden. Dit geldt ook voor het gebruik van spraytan en zelfbruinende crèmes ( paar dagen van te voren ). Wilt u binnen 6 weken voor de behandeling met ELOS uw haren zelf verwijderen? Kies dan voor knippen of scheren; harsen of epileren vermindert het effect van de behandeling. Wilt u wel korter van tevoren in de zon? Kies dan voor het elektrisch ontharen .

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING?

Het te ontharen oppervlak wordt behandeld met licht. De ELOS-behandeling kan aanvoelen als een warm prikje . De ELOS-methode is vrijwel pijnloos.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN NA DE BEHANDELING?

Ongeveer twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de juiste groeifase. Daarom heeft u meerdere behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van uw haargroei en het te ontharen oppervlakte.

IS DE BEHANDELING VOOR IEDEREEN GESCHIKT?

Nee, 7 tot 9 % van de mensen reageert niet of nauwelijks op ontharing door laser ELOS, elektrisch ontharen of IPL. Dit zijn de zogenaamde ‘non-responders’. Er bestaan geen tests die dit op voorhand kunnen aantonen. Daarom kiest u na drie sessies zelf of u de behandeling wilt voortzetten. Uitgevoerde behandelingen worden niet terugbetaald.

SPECIALIST IN ONTHAREN MET IPL

Salons de Bock is gespecialiseerd in ontharen met ELOS en elektrisch ontharen. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Miranda de Bock worden voortdurend geschoold om haar kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

Bestel de bijpassende producten