Nek Ontharen voor mannen

Nek ontharen bij mannen wordt heel veel gedaan. Velen hebben last van ongewenst haar in de nek. Nekhaar wordt meestal verwijderd met scheermesjes of hars, maar deze methoden zijn niet erg effectief en leiden tot irritatie.
ELOS heeft dé manier om effectief, gemakkelijk en relatief snel uw nek te ontharen. Met behulp van de nieuwste ELOS technologie maken we gebruik van lichtenergie die wordt omgezet in warmte-energie.
Er wordt eerst gel aangebracht op het te behandelen gebied. Waarna een lampje van ongeveer 2 cm op de huid wordt gezet en een “flitsje“ wordt gegeven. De warmte die hierdoor in het haarzakje ontstaat vernietigd het haarzakje waardoor er op den duur geen haar meer kan groeien.
Na een paar behandelingen is het haar al fijner, lichter en minder zichtbaar en na het aantal benodigde behandelingen zal het haar niet terugkomen. Bij sommige mannen is de haargroei zelfs al na de eerste behandeling zichtbaar verminderd. De behandeling wordt iedere 4 weken herhaald.
Scheren mag gedurende de hele behandelperiode, maar harsen of epileren mag dan niet ... ook zonnebaden of zonnebank mag niet tijdens de hele periode van behandeling (of bedekken met spijkerstof EN regelmatig insmeren met een zonnebrandcrème, hoge factor 30 of 50).
Harsen mag niet omdat de haarzakjes die met harsen mee worden uitgetrokken nodig zijn om het licht op de juiste plek in warmte te laten omzetten, en zo op de juiste "haargroei”-plek de verbranding te laten plaats vinden. Zo gaan ook de haren mooi in het grootst mogelijke aantal in de “groeifase“ van de haar. (Het soort haar wat bereikt wordt door het flits licht) Dus ook het beste resultaat bij iedere behandeling.

nek ontharen

Nek ontharen met ELOS

Nek ontharen met ELOS betekent ook dat u geen last meer heeft van die lelijke ingegroeide haren. Dit komt omdat bij iedere behandeling een aantal haarzakjes vernietigd zullen zijn. Door de verminderde haargroei hoeft de huid dus ook minder irritatie en druk van binnen uit te verwerken. En zal dus geen infectie meer veroorzaken.

Tijdens de behandelingen heeft het haar steeds meer tijd nodig om terug te groeien, zodat u zich steeds minder vaak hoeft te scheren. Dit komt omdat na iedere behandeling met de ELOS een haargroei fase wordt behandeld en niet meer terug keert. De haren die u weer ziet terug komen zijn haren die zich vorige keer niet in de groeifase bevonden, dus niet bereikt zijn met het licht van de ELOS. De haren die niet meer of nog niet in de groeifase zijn zitten niet vast aan het follikel (bulbus), het licht kan dan niet op de juiste plek (waar de groei start) in de haarfollikel in hitte worden omgezet.
Op deze manier uw nek ontharen zal uiteindelijk ook veel goedkoper zijn dan de aanschaf van scheermesjes of hars. Dus voor een discrete, doeltreffende en snelle manier van ontharen van uw nek, maak een afspraak of neemt contact met ons op.

nek ontharen bij mannen