Tepel ontharen met ELOS

Tepelhaar kan pijnlijk en lastig zijn om te verwijderen. Gelukkig kan tepel ontharen nu snel en langdurig haargroeiverminderend dankzij de nieuwste ELOS behandelingen bij SALONS DE BOCK IN GELEEN
Wilt u deze haartjes graag kwijt? MIRANDA DE BOCK kan helpen.
Hoe lang duurt het?
Het verwijderen van je tepelhaar met onze ELOS gaat zeer snel. Het neemt slechts een paar minuten in beslag. Als u de haartje zelf al korter knipt of met de ladyshave korter maakt bent u nog sneller klaar.de lengte van een stoppeltje is voldoende.
Over ontharen met ELOS ontharing
Het ontharen van de tepel dmv ELOS komt vaker voor dan je denkt. Onze ELOS techniek gebruikt geen chemicaliën , dat is waarom onze ELOS kan worden gebruikt voor borst of tepel ontharen, of voor andere kwetsbare gebieden zoals onder de armen en bikinilijn. Er wordt gebruikt gemaakt van contact gel, dit is niet meer of minder dan water in gel vorm. Dit om de stroom goed geleidbaar te maken naar de haarfollikel.
Hoeveel behandeling zal ik nodig hebben?
De hoeveelheid van ELOS behandeling zal variëren. U zult waarschijnlijk een paar behandelingen moeten ondergaan. Totdat de follikel (haarzakje) niet meer in staat is om het haar te laten groeien. Mogelijk moet u ook een of twee nabehandelingen per jaar ondergaan om het gewenste resultaat te behouden. Dit is afhankelijk van “aanleg “, of de aanwezigheid van haargroei bevordende hormonen of gebruik van medicijnen. De behandel periode die nodig is om van het ongewenste haar af te komen kan vrij kort zijn. Omdat we werken met de allerbeste apparatuur kunnen we ca. 1 behandelingen per 4-6 weken doen.
Hoe werkt tepel ontharen?
de ELOS behandelingen verwijderen tepelhaar d.m.v. fotothermolyse. Dit betekent simpelweg dat licht-energie wordt omgezet in warmte, waardoor de haarzakjes beschadigen. De hoogfrequente bi-polaire energie helpt het licht nog beter op de juiste plek te laten “ landen “, en op de meest effectieve plek de haarfollikel stuk te maken.
Werkt het ontharen met ELOS overal?
ELOS ontharen is niet alleen de meest effectieve ontharing techniek die beschikbaar is voor de tepels, maar het kan ook gebruikt worden voor andere lichaam-en gezichtsbeharing, zoals de tenen, knokkels, wenkbrauwen, borst en rug! Ook is de ELOSgeschikt voor zowel mannen als vrouwen.
Zal tepel ontharen pijn doen?
Onze nieuwste ELOS apparatuur zorgt ervoor dat het ontharen van de tepels vrijwel pijnloos zal verlopen. Er zijn meerdere parameters die ik onafhankelijk van elkaar kan instellen. Waardoor ik het voor iedereen zo comfortabel en toch effectief mogelijk kan maken. Sommige mensen voelen zelfs HELEMAAL niets.

Wat kost het ?
Afhankelijk van de oppervlakte wordt de prijs bepaald. Niet iedereen heeft de haartjes helemaal rondom de tepel groeien , maar slecht aan een helft. Bij een gratis en vrijblijvend intake gesprek kan ik hier meer duidelijkheid aan geven. Maar als richtprijs kunt u aanhouden voor 2 kanten rondom € 40,00 halve € 30,00.

Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om tepelhaar te verwijderen, informeer dan nu naar de mogelijkheden bij Salons de Bock Geleen, Miranda de Bock.