Salons de Bock is de Microdermabrasie specialist van Geleen en omstreken

Huidtherapeute Salons de Bock is gespecialiseerd in het verbeteren van uw huid met Microdermabrasie. We zijn uiteraard ANBOS gecertificeerd en hebben opleidingen gevolgd op HBO niveau. Wij hebben een compleet programma aan Microdermabrasie behandelingen. Hierdoor krijg je de meest optimale Microdermabrasie behandeling voor jouw specifieke huid. Voor iedere huidconditie is er wel een Microdermabrasie behandeling, zelfs voor de gevoelige huid. Door vooraf uw huid goed te analyseren passen wij de behandeling aan zodat deze een optimaal resultaat zal geven bij u.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelingen met snel een mooie resultaat! U kunt Microdermabrasie als een eenmalige behandeling ondergaan maar het beste is om een programma te volgen voor een nog beter resultaat.

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid gepeeld wordt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe huid. Een hele gladde en schone huid. Dit is perfect voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.

Microdermabrasie en jouw huid

Doordat we met Microdermabrasie de dode huidcellen verwijderen van de bovenste huidlaag hebben werkstoffen nog meer effect op uw huid. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen verbeterd de doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van de nieuwe cellen. Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de huidverjonging. De poriën zullen minder grof worden en de pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes worden minder. Hierdoor zal de huid er veel mooier uit gaan zien.

Het is een uitzonderlijke en geavanceerde behandeling tegen huidveroudering, uw fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk minder, het heeft een positief effect op de poriën en comedonen (zwarte puntjes). Ook wordt de huid minder dof en vet.  Onregelmatigheden in de huid zoals pigmentatie, littekens en acnéletsels worden gecorrigeerd. Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorg. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig. Ongeacht uw huidtype of huidskleur is Microdermabrasie toe te passen. We mogen Microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van onze schoonheidssalon rekenen

Microdermabrasie helpt bij

Zoals eerder vermeld Microdermabrasie is bij iedereen toe te passen. Maar speciaal voor mensen met de onderstaande problemen is het uitermate geschikt en effectief.

  • Rimpels van de huid
  • Onzuiverheden van de huid
  • Huidveroudering in het algemeen
  • Pigmentvlekjes verminderen / verwijderen
  • Littekens
  • Huid die is aangetast door de zon
  • Rokershuid
  • Huid met grove poriën
  • Een grove huidstructuur in het algemeen
  • Een vermoeide en futloze huid

Hoelang duurt een Microdermabrasie programma

Naar mate we ouder worden vertraagd onze celdeling. Celdeling is nodig voor een frisse uitstraling en een gladde huid. Microdermabrasie helpt deze celdeling weer te stimuleren en te versnellen.

Het aantal behandelingen, de tussenpozen en de frequentie van de behandelingen is afhankelijk van uw type huid, het te behandelen probleem en het uiteindelijke doel.

Dit wordt besproken tijdens een gratis intake gesprek. Schroom niet ons te bellen of mailen. Ik sta u graag te woord met advies en informatie.

 

Dameskapsalon Geleen

Microdermabrasie € 60,-

De bovenste huidlaag wordt afgeslepen met aluminium oxide korrels en tegelijk omhoog gezogen. De huid wordt sneller vernieuwd, gladder, rimpels verzachten en voorkomen en littekens minder zichtbaar.

Microdermabrasie + Serum en masker € 87,-

De huid neemt na de microdermabrasie behandeling de werkzame stoffen heel goed op doordat de hoornlaag verwijderd is en de doorbloeding goed is gestimuleerd. Een ampul en / of masker geeft nu extra goed resultaat.

Microdermabrasie + 3HA vochtbehandeling van Sothys € 120,-

De 3HA behandeling is een 7-fase behandeling. Serums, balsems, maskers met Boleetextracten die de huid (zelfs voor de meest gevoelige huid) voeden, hydrateren en kalmeren. Een hele aangename behandeling met zachte producten en een aaneenschakeling van gezichtsmassages. Op en top ontspanning en verzorging.

Microdermabrasie + huidverstevigende collageen behandeling Sothys € 130,-

Ter versteviging van de huid, toename van de huidspanning en vermindering van de rimpels. Deze twee behandelingen versterken elkaars werking en is onmiddellijk zichtbaar. Ook de Skin-tightning kan in deze combinatie worden toegevoegd.

Het vervolg op uw Microdermabrasie behandeling

Door onze ervaring en professionele apparatuur is het niet pijnlijk om een Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Het is mogelijk dat de huid er na de behandeling een beetje rood uitziet, omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit is echter heel snel weer weg.

Na de Microdermabrasie behandeling is het belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen. Wij geven u advies in de producten die u het beste kunt gebruiken. Doordat de hoornlaag van uw huid is verwijderd  worden de werkzame stoffen uit onze producten beter opgenomen.

Ook is je huid iets gevoelige voor bijvoorbeeld zonlicht en andere stoffen. Het is daarom belangrijk om op te passen met zonlicht. Maar wij voorzien u uiteraard met alle informatie die u nodig heeft vooraf en na de behandeling.