Skin Tightning Lichttherapie

Elos is de beste manier om af te rekenen met huidveroudering zonder operaties of inspuitingen. De perfecte behandeling met de techniek van nu.
Refirme is de comfortabele lichtlift voor het verstrakken van de verslapte huid,

Nieuw: de Elos combinatie van bipolaire radiofrequentie + infraroodlicht voor het veilig en pijnloos liften van de huid!

In gemiddeld 3 tot 5 behandelingen, met een interval van 3 weken, wordt de huid gelift. In tegenstelling tot systemen die enkel zijn gebaseerd op radiofrequentie of infrarood, waarbij de behandelingen als bijzonder pijnlijk worden ervaren, is de Elos behandeling veilig en nagenoeg pijnloos.
Tijdens Refirme bereikt de Elos energie een diepte van maximaal 5 mm in de huid.
De RF verwarmt de diepe dermis, terwijl de IR zorgt voor een oppervlakkige verwarming.

De warmte in de dermis veroorzaakte een reactie, waardoor de collageen vezels zich over een periode van 3 tot 6 maanden gaan herstructureren. De huid wordt steviger, elastischer en krijgt haar frisse uitstraling terug. Rimpels vervagen en de strakke contouren komen terug.

Elos Huidverstrakking

De niet-chirurgische facelift voor het liften van de huid zonder inspuitingen of chirurgische ingreep. Rimpels ontstaan als het collageen in het steunweefsel van de huid wordt afgebroken. Dit kan rimpels, maar ook bij plooien en ander huideffecten veroorzaken. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen.

Elastine

Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid terwijl collageen zorgt voor de structuur en stevigheid. Door de Elos flitsen wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd zodat de huid weer strak en elastisch wordt.

Wat moet ik nog weten?

  • Er is geen verdoving nodig bij de refirme behandeling
  • De gemiddelde behandeltijd is ongeveer 30 minuten (voor het gelaat)
  • U kunt uw activiteiten direct weer oppakken

Het is dus belangrijk om de cellen te prikkelen weer collageen aan te maken. Refirme combineert radiofrequentie en infrarood in een puls, die stimuleert de fibroblasten om de nodige collageen en elastine aan te maken, hetgeen tot verstrakking leidt. Door het liftende effect vervagen de rimpels en komen de gelaatscontouren terug. Uw huid wordt op een veilige, nagenoeg pijnloze methode gelift. De puls dringt tot 5mm diepte de huid binnen en legt daar haar warmte neer. Hierdoor zal tevens het collageen en de elastine zich gaan herstructureren. Het resultaat is een elastische, stevige huid.
Wat gebeurt er tijdens de behandeling? De flits is nagenoeg pijnloos. Elke behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling zal de huid lichtrood van kleur zijn, dit verdwijnt binnen een paar uur. De behandeling is snel en niet ingrijpend, het sociale leven wordt dan ook niet verstoord door een herstelperiode. Direct na de behandeling mag er weer make-up gebruikt worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en welk resultaat mag ik verwachten? Er zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig, het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Door de aanmaak van collageen en elastine zal de huid zich verstrakken en rimpels vervagen. Het resultaat kan per persoon verschillen, maar in de meeste gevallen zal er een verbetering zichtbaar zijn van minimaal 50%. In sommige gevallen is het raadzaam om de huid tussen de Elos behandelingen met een Microdermabrasie voor te bereiden, zodat de Elos flits nog beter de huid kan binnendringen. Om de huid in topconditie te houden is het raadzaam om elke 4 maanden terug te komen voor een enkele behandeling, dit kunt u zo vaak herhalen als u wenst.

Bestel de bijpassende producten

skin-voorskin-na

Skin Tightning - zone voorhoofd € 30,-
Skin Tightning - zone wangen € 40,-
Skin Tightning - zone mond € 20,-

€ 20,- voor bovenlip € 35,- inclusief onderlip

Skin Tightning - zone hals € 80,-
Skin Tightning - hele gelaat € 149,-
Skin Tightning - gelaat + hals € 175,-
Actie Prijs Skin Tightning - gelaat + microdermabrasie + soin glycalac € 195,-

Heeft u interesse? Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidspecialisten. Tijdens deze afspraak bekijkt de therapeute of u behandeld kunt worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft. U weet dan ook direct hoeveel het u precies gaat kosten. Met een ‘proefflits’ kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.

Het flitsen voelt als een lichte vorm van een elastiek dat tegen je huid aankomt. Aangezien er vele behandelaars werken met apparatuur die niet voldoet aan de juiste normeringen.

Deze behandeling is zeer geschikt als nabehandeling van de Bio-Skin-Jetting. De beide behandelingen versterken elkaars werking. Ook de combinatie met microdermabrasie en de soin glysolac behandeling van Sothys geeft een prachtig resultaat.

ELOS apparatuur

Sothys serum jeunesse ovale parfait

Sothys BX wrinkle corrector

Sothys Recover RX

Sothys Soin Intense Lèvres Anti-âge Déstressant

Sothys Soin global anti-âge crème