Collageen Hyaluronique behandeling van Sothys

 

Zie er 4 jaar jonger uit, na slechts 3 behandelingen met Collageen Hyaluronique van Sothys!

Sothys heeft de eerste intensieve Anti-aging instituutbehandeling ontwikkeld die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. De Collageen Hyaluronique behandeling is een professionele behandeling van 1,5 uur tot 2 uur met bewezen en duurzame doeltreffendheid, dankzij een unieke technologie die een cosmetisch octrooi en een lijnzaadcomplex combineert.
Intensieve Anti-aging instituutbehandeling COLLAGEEN HYALURONIQUE, deze behandeling combineert het cosmeceutische complex van Sothys met belangrijke actieve anti-verouderingsstoffen, afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. De behandeling bestaat uit een specifiek protocol in 6 fasen, exclusieve massagebewegingen Digi-Esthetique van Sothys. Resultaat: een efficiënt antwoord voor een stralende jonge huid. De teint is gelijkmatig, de huid wordt glad en het verbetert de huidstructuur en vermindert grove poriën . Het versterkt de collageen, de elasticiteit en de veerkracht. Inclusief Wenkbrauwen epileren.

De exclusieve modellage techniek is een combinatie van digi pressuur, massage en drainage om de doeltreffendheid van de behandeling te vertienvoudigen.
Hierdoor wordt stress beperkt door een intensief ontspannend effect en de werking van de behandeling versterkt: de teint straalt, de huid is veerkrachtig en vol.

Collageen Hyaluronique

Bestel de bijpassende producten

Sothys double masque anti age

La creme 128 secrets de sothys

Sothys serum jeunesse ovale parfait

Sothys BX wrinkle corrector

Sothys Creme anti age grade 4