Bruidskapsels

Salons De Bock maakt al meer dan 50 jaar vele bruiden gelukkig met een uniek en mooi bruidskapsel op de belangrijkste dag in het leven van vele vrouwen. Onze Topstylisten weten iedere keer weer verassend en origineel uit de hoek te komen met een voor jouw perfect bruidskapsel. Helemaal speciaal afgestemd op jouw persoon, de trouwjurk en het tijdstip in het jaar.

Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Zeker niet over je haar en je make-up. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes. De Topstylisten van Salons De Bock ontnemen je alle zorgen.

  • je haar blijft de hele dag goed zitten
  • we nemen de tijd, ook voor de proefkapsels
  • we combineren de laatste bruidshaarmode met onze jarenlange ervaring
  • alleen topstylisten werken bij Salons De Bock
  • alle kennis en kunde onder één dak
  • combineer je bruidskapsel met een bruids make-up door onze visagiste

Omdat je bruidskapsel iets heel persoonlijks is, is het wel zo fijn als je weet wie er precies op je trouwdag voor je klaarstaat en wat je kunt verwachten. Daarom werkt er gedurende alle sessies altijd dezelfde Topstylist en Visagiste met je.

De proefsessie(s) zorgen voor duidelijkheid wat jij wil

We gaan uiteraard niet experimenteren op jouw grote dag. Daarom boeken we eerst een proefsessie. Tijdens een proefsessie nemen we alle tijd om je zo goed mogelijk te leren kennen en je zo het beste te adviseren. We bespreken je wensen en je huwelijksdag door, proberen we verschillende mooie bruidskapsels uit en vinden we zo het perfecte kapsel voor je grote dag. Ook gaan we tijdens de proefsessies aan de slag met je make-up, zodat alles perfect op elkaar wordt afgestemd.

Een ontspannen start van je trouwdag

Voor je trouwdag plannen we alles ruim van tevoren in; wanneer jij dit wilt. Wij zorgen dat jij een heerlijk ontspannen dag hebt en je kapsel fantastisch is en door iedereen nog lang herinnerd zal worden.

Wil je ’s avonds een andere look of een touch-up? Ook dat is mogelijk. En uiteraard kunnen we je bruidsmeisjes, familieleden of andere gasten laten verzorgen?

3744