50 jaar een succes formule

Dameskapsalon Salons De Bock is al meer dan 50 jaar een succes in Geleen en omstreken. Het team bestaat uit een mix van zeer ervaren en talentvolle kappers en kapsters. Al onze mensen hebben een volledig afgeronde opleiding en vele jaren ervaring. Vele van onze klanten laten hun haren verzorgen door onze specialisten.

Wil je er zeker van zijn dat je haar de volle aandacht krijgt die het verdien. Kom dan naar de meest vooraanstaande kapsalon van Geleen. In onze salon nemen wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling of zin in een nieuwe kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Wij zijn gespecialiseerd in knippen, blowen, stylen, bruidskapsels, permanenten ,verven ,coupe soleil ( low lights en highlights), Haarverlenging ( of meer volume ).
U kunt bij ons een afspraak maken, maar natuurlijk ook gewoon even langs komen.

Make Up

Wil je een keer iets extra's voor een feestje of gewoon omdat je er goed uit wil zien. Maak een combinatie afspraak met onze schoonheidssalon. Dan wordt u na uw behandeling in de kapsalon ook nog voorzien van een professionele make-up. Verwen u zelf u heeft het verdiend.

 

Dameskapsalon Geleen