Harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams– en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd, dus ook het deel van de haar onder de huid, de haren blijven dus een langere tijd weg dan wanneer u de haren scheert.

Voordelen van harsen

In tegenstelling tot scheren is een harsbehandeling slechts één maal in de vier à zes weken nodig. De nieuwe haren die een aantal weken na het harsen groeien zijn ook vele malen zachter dan wanneer u het scheert. Met regelmaat harsen zal ook zorgen voor een verminderde haargroei. Voor de eerste behandeling kunt u zich het beste een week tot twee weken niet scheren, hierdoor zullen de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter.  Ook raden we aan om de dag voor dat u zich laat harsen geen bodycrème te gebruiken en voor het tegengaan van ingegroeide haren kunt u 2 à 3 dagen van te voren de huid (zachtjes) scrubben.

 

Harsen van de benen

De eerste keer kan de behandeling iets wat gevoelig zijn, maar dit trekt zeer snel weer weg. Het resultaat is zo schoon en fris dat u dit snel weer vergeet en bovendien kalmeren we de huid met een frisse kalmerende crème van Mikos. Ook adviseren wij een mikosoft ampul, deze zorgt voor mindere terug groei van de haren. De enzymen in de ampul trekken in het geharste haarfollikel en maakt deze stuk, waardoor deze minder snel, minder dik, of zelfs helemaal geen haar meer produceert. Het kost slechts € 6,00 extra. Voor een nog beter resultaat, neemt u nog een extra ampul mee naar huis en gebruikt deze in volgende dag weer.

Tijdens een harsbehandeling van de bovenbenen of bikinilijn adviseren wij u om een (oude) string of een hoog opgesneden broekje aan te trekken. Na de behandeling kunt u het beste 1 à 2 dagen geen gebruik maken van de sauna, zonnebank of zon. De huid kan na het harsen enige tijd rood en misschien wat gevoelig zijn, dit trekt echter weer snel weg. Om ingegroeide haren te voorkomen adviseren we u om geen strakke synthetische kleding te dragen.

Hoe regelmatiger u harst des te minder wordt de gevoeligheid en eventuele irritaties.

Dames

Onderbenen - 20 minuten € 19,50
Bovenbenen - 30 minuten € 35,00
Bikinilijn - 10 minuten vanaf € 17,50
Rug - 20 minuten € 37,00
Buik - 20 minuten € 15,00
Onder- en bovenarmen - 20 min € 30,00
Onder- of bovenarmen - 15 min € 17,50
Oksels - 10 minuten € 17,50
harsen bovenlip of kin € 10,00
harsen bovenlip en kin € 16,50
harsen gelaat € 20,00

 

 

Heren

Borst - 15 minuten € 25,00
Rug - 20 minuten € 40,00
Onder- of bovenrug - 15 min € 25,00
Buik - 20 minuten € 30,00
Onderarmen - 20 minuten € 20,00
Onderbenen - 20 minuten € 25,00